Europa Conference League

«Πάτησε» τη Σεντ Τζόζεφς και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό η Σλάβια Πράγας

Επιβλητική και στη ρεβάνς η Σλάβια Πράγας, συνέτριψε 7-0 τη Σεντ Τζόζεφς και σφράγισε την πρόκρισή της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε και τη ρεβάνς με τη Σεντ Τζόζεφς η Σλάβια Πράγας, η οποία συνέτριψε 7-0 την ομάδα από το Γιβραλτάρ και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την πρόκρισή της (με συνολικό σκορ 11-0) στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (4/8 και 11/8).

Οι παίκτες του Τρπισόφσκι ξεκίνησαν φουριόζοι και από τα πρώτα λεπτά ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων επιβάλλοντας πλήρως τον δικό τους ρυθμό.

Στο 18’, ο Ολιαγίνκα άνοιξε το σκορ, ενώ δύο λεπτά αργότερα (20’) ο Γιουρέτσκα έγραψε το 2-0. Οι Τσέχοι ήταν ασταμάτητοι και στο 29’ έφτασαν στο 3-0 με σκόρερ πάλι τον Ολιαγίνκα.

Η Σλάβια Πράγας συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 34’ ο Φίλα έδωσε «αέρα» τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο δεύτερο μέρος, με τον Τιεχί να διαμορφώνει το 5-0 στο 49’!

Από ‘κει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της Σλάβια Πράγας κατέβασαν στροφές κι έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (93’ Έβερτον, 94’ Τραορέ), οι Τσέχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x